Az előszínezett tömbök színárnyalata a természetes fogak látszatát idézi. A Z-CAD HTL Multi és a Z-CAD smile Multi jól kiegyensúlyozott színkoncepciója a *Vita classical A1-D4® színrendszer segítségével biztosítja a megbízható színegyezést.

Felhasználási irányelvek:

A Metoxit Z-CAD Multi tömbök a tömbökön jelölt színtartományt fedik le. A természetes fogszín előállíthatósága érdekében a Metoxit Z-CAD Multi tömbök a *Vita classical A1-D4® színrendszerhez hasonló A1-D4 színben kaphatók.

Alkalmazása nagyon egyszerű: lágy színátmenet gyors és gazdaságos elérése érdekében monolitikus fogtechnikai restaurációk esetén a cervikálistól az incizális rész természetes megjelenéséig a térhálósító eljárásban szabályozni kell a korona vagy a híd elhelyezését a tömb magasságában. Ez azt jelenti, hogy az A light tömbben lentről felfelé az A3, A2 és A1 árnyalatok érhetők el. Ugyanez érvényes a többi alább felsorolt árnyalat csoport színkombinációjára is.

Az elérhető 14, 18 és 22 mm-es magasság biztosítja, hogy a restauráció függőleges eltolásához elegendő rugalmasság álljon rendelkezésre. A magasabb tömb választása egyszerűbbé teszi a tömb világosabb vagy sötétebb területébe való behelyezést.

A Metoxit Z-CAD Multi tömbök nem színezhetők színező folyadékkal, hanem szükség esetén szinterezés vagy zománcozás után véglegesíthető.

A tömb szélén található jelzés a világosból a sötétbe történő színátmenetet mutatja be.

Z-CAD® HTL Multi

A Z-CAD HTL Multi terméket a teljesen anatómiai vagy csökkentett koronák, leplezés, inlay és onlay betétek és akár nagy terjedelmű restaurációk készítésére szánták.

Az 1100 MPa-nál nagyobb jellemző szilárdságának és a 40%-os áttetsző-képességének köszönhetően a biokompatibilis prémium kerámia megfelel az ISO 6872:2015 szabvány 5. osztályának.

Az eredmény: szilárd, egyszerű és hatékony restauráció ideális tulajdonságokkal

Z-CAD® smile Multi

A smile Multi különösen alkalmas első és a hátsó restaurációhoz. A Z-CAD smile terméket a teljesen anatómiai koronák, leplezés, inlay és onlay betétek valamint háromtagú hidak készítésére szánták.

Az 610 MPa-nál nagyobb jellemző szilárdságának és a 49%-os áttetsző-képességének köszönhetően a biokompatibilis prémium kerámia megfelel az ISO 6872:2015 szabvány 4. osztályának.

Az eredmény: szilárd, egyszerű és hatékony restauráció ideális tulajdonságokkal.