A crea.lign esztétikai és funkcionális rendszer egyedi lehetőségeket kínál arra, hogy egyszerre megteremtsük a természetes szépséget és a funkcionalitást. A nyitott rendszer rugalmasságot és szabadságot biztosít 6 kompatibilis összetevőnek köszönhetően: crea.lign, novo.lign, neo.lign, visio.CAM, visio.paint & bond.lign. Minden munkafolyamat számára megfelelő eszközöket és ideális feltételeket kínál a tökéletes implantátum-protézis megoldásokhoz. A visio.lign egy stabil és megbízhatórendszer. Az eredmény: tartós-protézis restaurációk, amelyek színstabilitást és kiváló terhelhetőséget biztosítanak.

„Bármi, ami a természet ellen van, nem tart sokáig”
Charles Darwin

 

CREA.LIGN

TERMÉSZETES SZÉPSÉG

Természetes opálosság és felülmúlhatatlan fényátvitel

FIZIOLÓGIA

Magasabb ütésállóság, mint a kerámiáknál

MEGBÍZHATÓ

Állandó kémiai kötés az összes kapcsolódó anyaggal

A crea.lign egy fényre keményedő kompozit, amely 50%-ban opalizálódó kerámia részecskéből és nagy szilárdságú oligomer mátrixból áll. A tisztán nanotöltött crea.lign leplezőanyag nem tartalmaz őrölt üveg töltőanyagot. A felhalmozódást vagy besűrűsődést speciális gyártási folyamattal akadályozzák meg és a 40 nm-es részecskenagysággal homogén és tömör felületet érnek el.

A keményebb és a kompozitokban ridegülésre hajlamosító üveg töltőanyagról való lemondás kitűnő polírozási tulajdonságokhoz és magas plakk- és abrázióállósághoz vezet.

A különleges gélszerű állagának és a homogenitásának köszönhetően a kompozit elasztikussága és keménysége a különböző vázanyagokhoz igazítható. Az opalizálódó kerámia és szakadásálló kompozitmátrix kombinációja a crea.lign-nak a folyékony kerámia tulajdonságait kölcsönzi. Az egyszerű rendszerrel olyan fogpótlások állíthatók elő, amelyek optimálisan illeszkednek a természetes foghoz.

A termék segítségével így nagyobb labor ráfordítás nélkül vagy szükség esetén a fogorvosi szék melletti (chairside), hosszú távú, szín- és plakkálló fogpótlás állítható elő úgy, ahogyan az eddig csak a leplezőkerámiával volt elérhető. Ez az anyag nem csak korona- és hídtechnika esetén megfelelő, hanem a jelen brossúrában bemutatott „kiegészítő héjtechnika” esetén is.

 

Kompozit gél és paszta formájában kapható. HAMAROSAN WEBÁRUHÁZUNKBAN IS!