vissza
előre
megrendel
Molnár Kereskedőház Kft.
ÖntésModellkészítésLeplezésProtetikaKidolgozókCsúsztatókGépekCirkontechnika

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Jelen dokumentum a Molnár Kereskedőház Kft. (9023 Győr, Somogyi B. u. 32.) webáruházának Általános szerződési és vásárlási feltételeit tartalmazza. (Adószám: 11134648-2-08, cégjegyzékszám: CG.08-09-004097, kibocsátó cégbíróság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság, Győr)
Vásárlás előtt az alábbi Általános szerződési és vásárlási feltételeinket olvassa el figyelmesen és szolgáltatásainkat csak abban az esetben vegye igénybe, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum magyar nyelven készült, iktatásra nem kerül, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

I. SZOLGÁLTATÁSAINK

Webáruházunk elsősorban fogtechnikai anyagok árusításával foglalkozik. Honlapunkon hirdetések feladására is lehetőség van amennyiben eladó, használt eszközzel, géppel rendelkezik vagy munkatársat keres, esetleg Ön szeretne munkahelyet találni. Blogunkban eszmecserét folytathat kollégákkal, ráadásul aktuális rovatunkban értesülhet a legfrissebb szakmai hírekről, újdonságokról. A termékekhez tartozó biztonsági adatlapokat, gépkönyveket és használati útmutatókat díjmentesen letöltheti.

II. TERMÉKEK

A termékeket nyolc kategóriába soroltuk felhasználási terület alapján. A nyolc kategórián belül pedig egyéb alkategóriák találhatóak. A termékek részletes csoportosítását az alsó menüsor oldaltérkép pontjában találja meg.

III. A RENDELÉS MENETE

1. REGISZTRÁCIÓ:
Webáruházunkban regisztráció nélkül nézhet körül, de a vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztráció után e-mailt kap a felhasználó nevével és jelszavával, ezután a honlapra történő belépés után máris rendelhet.
 

2. ÁRAK:
A honlapon az ár a következőképpen szerepel: nettó ár+ÁFA = bruttó ár. A termék mellett szereplő ár a szállítási költséget nem tartalmazza (Lásd III.6. pont: Kiszállítás díjai). Akciós termék esetén áraink kizárólag internetes megrendelés esetén érvényesek és az akció megjelölt időtartamáig illetve a készlet erejéig érvényesek. Az akciós árat az áthúzott eredeti ár fölött láthatja.
 

3. A VÁSÁRLÁS MENETE:
- Kosár: A kiválasztott terméket a termék adatlapján teheti a kosárba, bejelölheti a kért mennyiséget, a színt és az egyéb tulajdonságokat is.
- Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
- A kosár tartalmát a honlap jobb felső sarkában a kosár tartalma fülnél a nyíl segítségével jelenítheti meg.
- Négynél több különböző termék megrendelése esetén a kosár sora mozgathatóvá válik a balra és jobbra nyíl segítségével. A termékeket természetesen elmozdíthatja a kosárból, valamint megrendeléséhez hozzá is adhat.
- Megrendel: Ha nem kíván több terméket rendelni, akkor a megrendel gombra kattintva láthatja a kosár teljes tartalmát. Termék(ek) neve, cikkszáma, egyéb (szín, kiszerelés), mennyiség, egységár, összes ár/termék, a fizetendő összesen: Itt lehetősége van a mennyiség oszlopban a megrendelt termék darabszámának módosítására vagy a törlés gomb segítségével a termék törlésére a kosárból. Ha továbblépés előtt itt módosít valamit kérjük, nyomja meg a táblázat alatt található frissítés gombot.
- Személyes adatok: A tovább gomb megnyomása után megadhatja személyes adatait: név, e-mail, telefonszám. Kérjük, ezeket az adatokat pontosan adja meg. Hibás adatok esetén lehetséges, hogy a megrendelés visszaigazolása nem ér célba vagy szükség esetén nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot.
- Rendelési adatok: A III.3. pontban a rendelési adatokat adhatja meg. A szállítási és számlázási adatok a regisztráció során megadott adatok alapján automatikusan megjelennek. Amennyiben számlázási címe eltér a szállítási címtől, esetleg a megadott adatoktól eltérő helyre kéri a szállítást vagy a számlát, kérjük, módosítsa az adatokat. Ezután megjegyzés megadására is lehetősége van (pl. különleges szállítási igény vagy a rendeléssel kapcsolatos bármilyen megjegyzés).
- Adatellenőrzés: Itt láthatja megrendelésének adatait: a kosár tartalmát, a megrendelő adatait, a szállítási és számlázási adatokat.
(A szállítási költség itt nem látható. A III.6. pontban láthatja a szállítási költségeket, illetve a szállítási határidőről és a szállítási díjról külön e-mailben értesítjük).
- Megrendelés véglegesítése: Itt megadunk egy rendelési azonosítót. Az adott megrendeléssel kapcsolatos ügyintézés során ezt az azonosítót kell megadni, illetve webáruházunk is minden esetben erre a rendelési azonosítóra fog hivatkozni.
- Ellenőrizze postafiókját: Megrendeléséről azonnal automatikusan e-mailt kap a megadott e-mail címére, mely tartalmazza a megrendelés minden részletét:
A megrendelés azonosítóját, a rendelés rögzítésének időpontját, a megrendelő adatait, a szállítási adatokat, a számlázási adatokat, a megrendelt termékeket, a végösszeget, az esetleges kedvezmény mértékét, az így fizetendő összeget.
- Szállítási határidő és szállítási költség: Mivel nem minden termék található meg raktárunkban és azonos termékek szállítási határideje is alkalmanként változhat, ezért kollégánk e-mailben jelzi a szállítás várható idejét és a szállítási költséget (Lásd III./6. pont: Kiszállítás díjai).

4. A MEGRENDELÉS FELDOLGOZÁSA:
A megrendelések feldolgozása munkanapokon H-CS: 8:00-17:00-ig, pénteken 8:00-14:00-ig történik.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására 0-24 óráig, de a feldolgozás csak a megadott időpontban történik. A 12:00 óráig megrendelt termékek feldolgozása még aznap megtörténik (amennyiben a termék megtalálható raktárunkban), az ezután leadott megrendelések csak másnap kerülnek postázásra. (Ha a termék nincs raktáron, akkor e-mailben jelezzük a szállítás várható idejét).

5. KISZÁLLÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:
A raktáron lévő termékek szállítási határideje 1 munkanap. A raktárunkban nem található termékek szállítási határidejéről e-mailben értesítjük. Ezután a megrendelés státuszáról folyamatosan e-mailben küldünk információt. A csomag tartalmazza a számlát a vásárlás végösszegével. A megrendelés fizetése utánvéttel történik, a vásárlás végösszegét a futárnak kell átadni. A termék csomagolása díjmentes.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 

6. KISZÁLLÍTÁS DÍJAI
A kiszállítás a Magyar Posta Zrt.-n keresztül 500 g súlyhatárig levélként, 500 g felett csomagként történik, az alábbi díjakkal:

LEVÉLFELADÁS

 
Méret (g) Elsőbbségi (Bruttó Ft) Ajánlott (Bruttó Ft) Elsőbbségi+Ajánlott (Bruttó Ft)
30 g-ig 145 Ft 265 Ft 410 Ft
50 g-ig 200 Ft 265 Ft 465 Ft
100 g-ig 260 Ft 265 Ft 525 Ft
500 g-ig 560 Ft 265 Ft 825 Ft

 

CSOMAGFELADÁS

 
Méret (g) Feladási díj (Bruttó Ft)
500 g - 1000 g-ig 902 Ft
1000 g - 2000 g-ig 978 Ft
2000 g - 3000 g-ig 1041 Ft
3000 g - 5000 g-ig 1118 Ft
5000 g - 10.000 g-ig 1384 Ft
10.000 g - 15.000 g-ig 1600 Ft
15.000 g - 20.000 g-ig 1803 Ft
20.000 g - 25.000 g-ig 2019 Ft
25.000 g - 30.000 g-ig 2235 Ft
30.000 g - 35.000 g-ig 3353 Ft
35.000 g - 40.000 g-ig 3772 Ft

 

UTÁNVÉT

 
Utánvételi érték (Bruttó Ft) Utánvételi díj (Bruttó Ft)
- 20.000 Ft-ig 191 Ft
20.000 Ft - 50.000 Ft-ig 229 Ft
50.000 Ft - 100.000 Ft-ig 318 Ft
100.000 Ft - 200.000 Ft-ig 356 Ft
200.000 Ft - 1.000.000 Ft-ig 902 Ft
1.000.000 Ft - 2.000.000 Ft-ig 1803 Ft


A Magyar Posta kétszer kísérli meg a csomag kiszállítását. Ezen felüli kiszállítás vagy visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli.

7. SZÁMLÁZÁS: A megrendelt termékekről a számlát a termékkel együtt küldjük.

8. JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK
A 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján a tartós fogyasztási cikkekre 10 000 Ft bruttó vételár felett vonatkozik a jótállás. A jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A jótállás a termék átvételekor kapott magyar nyelvű jótállási jeggyel érvényesíthető.
 

IV. ELÁLLÁS JOGA
Az elállás joga bizonyos esetekben megilleti a vásárlót a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (a távollévők között kötött szerződésekről) szerint. A webáruház tulajdonos köteles a vásárlót a megrendelt árut tartalmazó csomagban nyomtatott formában tájékoztatni az elállás jogáról.
Az elállási jog az áru átvételétől számított 8 munkanapig érvényes, de az elállási jog ismertetésének hiányában a vásárló tudomására jutásától számított 30 nappal kitolódik. A vásárló kibonthatja, és ki is próbálhatja a megrendelt terméket, és ezt követően is élhet az elállási jogával (természetesen csak 8 munkanapon belül)!
A vásárló elállási igényét a megadott elérhetőségeinken jelezheti.
Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. Ezen kívül a megrendelőt más költség nem terheli, kivéve a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítése. A webáruház üzemeltetője 30 napon belül köteles a termék árát, és a megrendeléskori szállítási költséget visszautalni a vásárló számára. A visszautalás módja a vásárlóval történő egyeztetés alapján történik. A webáruház tulajdonos nem követelheti, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, csak úgy, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt, azonban követelheti az összes tartozék illetve a garancia levél meglétét.
Az elállási jog nem vonatkozik az alábbi esetekre:
a) Ha a megrendelés teljesítését a vásárló belegyezésével megkezdtük.
b) Olyan termék esetén, amelynek ára a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
c) Egyedi, gyorsan romló vagy olyan termék esetén, mely rendeltetése miatt nem szolgáltatható vissza.
d) Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.

V. KAPCSOLAT

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken rendelkezésére állunk:

Molnár Kereskedőház Kft.
9023 Győr, Verseny u. 32.

Nagy Bettina
kereskedelmi ügyintéző
Hétfő-csütörtök: 8:00-17:00
Péntek:               8:00-14:00
Telefonszám:      +36 96/807-950
Mobil:                +36-70/442-44-42
E-mail:               info@molnarkerhaz.hu

VI. EGYÉB FELTÉTELEK

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Molnár Kereskedőház Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.
Forrás: Törvényes Webáruház
Webcím: http://torvenyeswebaruhaz.com