vissza
előre
megrendel
Molnár Kereskedőház Kft.
ÖntésModellkészítésLeplezésProtetikaKidolgozókCsúsztatókGépekCirkontechnika

Szolgáltatások

Szolgáltatási tevékenységeink között megtalálhatók használt fogtechnikai eszközök, gépek forgalmazása, kereskedelmi tevékenység valamint munkaerő közvetítés egyaránt.

Munkatársaink konkrét ajánlatkérés esetén szívesen nyújtanak részletes felvilágosítást minden érdeklődő számára.

Kereskedelmi tevékenység

Kereskedelmi tevékenység

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így a gipszek, fémek (nemesfémek), csúsztatók, zirkontechnika, leplezés, protetika, modellkészítés anyagai egyaránt elérhetőek termékpalettánkon.


Kereskedelmi tevékenység részletesen

Munkaerő közvetítés

Munkaerő közvetítés

Akár állást keres, akár van munkája, de váltani szeretne, mi segítünk a legmegfelelőbb döntés meghozatalában. A nemzetközi álláskeresési trendek alkalmazásával megtalálhatják azt a munkát, amire vágynak.


Munkaerő közvetítés részletesen

Használt gépek- anyagok forgalmazása

Használt gépek- anyagok forgalmazása

Használt fogtechnikai gépek, berendezések kereslet-kínálatát koordináljuk, mellyel lehetőséget nyújtunk, hogy kedvező áron jusson hozzá a munkájához szükséges gépekhez vagy gyorsan értékesíteni tudja a már feleslegessé vált fogtechnikai berendezéseit.


Használt gépek- anyagok forgalmazása részletesen

Pályázatírás-és figyelés

Pályázatírás-és figyelés

Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázatfigyelő rendszerünk folyamatosan és naprakészen követi az aktuális pályázatokat, hogy ezzel a szolgáltatásunkkal megkönnyítsük az partnereink fejlődését.


Pályázatírás-és figyelés részletesen

Hitel-és biztosítás közvetítés

Hitel-és biztosítás közvetítés

Amennyiben a vállalkozásához tőkére van szüksége vagy fejlesztésen gondolkodik, illetve pénzügyi lehetőségei beszűkültek, segítünk financiális kérdései megoldásában.


Hitel-és biztosítás közvetítés részletesen

Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés

Vállalkozása - illetve saját részre ingatlan befektetésen vagy - eladáson gondolkozik? Az országosan kiépített franchise hálózati kapcsolatunk segítségével megtalálhatja a legmegfelelőbb ingatlant.


Ingatlanközvetítés részletesen

Laborok internetes megjelenítése

Laborok internetes megjelenítése

Holisztikus elképzelésekkel állunk rendelkezésére az on-line marketing területén. Profi csapatunk segíti - a XXI. század legelterjedtebb kommunikációs csatornáin keresztül - ismertetni, reklámozni vállalkozását.


Laborok internetes megjelenítése részletesen